Friday , September 17 2021

Na azijskem prvenstvu znanih 12 udeležencev osmine finala, med njimi tudi KatanecWell, azijskem nogometnem prvenstvu, ki te dni poteka v Zdruzheni arabskih emiratih, je znanih 12 udeležencev osmine finala. Danes sta si mesto med 16 is enlisted in Tajska, in the city of Abu Dhabi 1: 1, in the kingdom, in Bahrajn, at 1: 0 premagal of india. Med njimi je tudi Srečko Katanec, and you have the opportunity to visit Irakan for the first time in the krogom, and you will be able to visit Iran at the same time as your visit to Iran.

Thats so zasedli drugo mesto, sicer pa zbrali toliko točk kot tretjeuvrščeni Bahrajn, a so Tajci slavili v medsebojni tekmi. Bahrajn is the one who has been trapped in the home team.

Sicer pa so si v skupini A osmino finala zagotovili ZAE, Tajska in Bahrajn, v skupini B Avstralia, v cupini C Kitajska in Južna Korea, v skupini D Iran in Irak Srečka Katanca, v skupini E Qatar in Savdska Arabia, v skupini F pa Uzbekistan in Japan.

Ob prvo-in drugouvrščenih ekipah ter Bahrajnu si bodo osmino finala zagotovile si tr najboljše tretjeuvrščene ekipe.
Irak NavijačiciSportyNajvecji izpyt Srečka Katanca v zadnjih osmih letih


Do you want Iran to go to Iran? Why do you want to go to Iran?

Srečko Katanec je z Irakom v skupini D najprej premagal Vietnam 3: 2, potem ko je do zmage v prvem krogu prišel z golom v zadnji minuti. V drugem krogi je bil Irak prejoj bolj prepričljiv in je s 3: 0 odpravil Jemen. Zdaj se bo v zadnjem krog pomeril za prvo mesto v skupini, na naasprotni strani po bo v sredo stal Iran, ki se lahko pohvali s migmi naslovi azijskega prvaka, po prvih dveh tekmah pa ima stoodstoten izkupiček in gol razliko 7: 0.

Azijsko prvenstvo good knot tudi Jacket Ihbeisheh. 32-year-old Slovenec palestinskih korenin zastopa barve Palestine. You will be able to use the azijskem dashboards in Avstraliji dosgel zgodovinski before you can use it to create your own artwork. Letos so njegove tekmice v skupini B njegove tekmice Avstralija, Syria in Jordan. Well, let's remind you of the Palestinian remizirals, who are brothers and sisters of the Syrian people, and then go to the Avstral tribe at 0: 3. Na obeh tekmah je nogometaš slovenskega drugoligaša Brava obsedel na klopi in ni dobil priložnosti za igro. The torture of the Palestinian Authority is Jordaniji. Bo slovenski napadalec dobil priložnost za igro?

Kateri evropski kluby pogrešajo azijske zvezdnike?
Tottenham, from the second half of the year, from the 13th to the next, the son of Heung Mina.


Tottenham, from the second half of the year, from the 13th to the next, the son of Heung Mina.
Photo: Reuters

Zaradi azijskega prvenstva je oslabljeno kar nekaj močnih evropskih klubov. Tottenham bo od 13. januarja, takšen je dogovor med londonskim klubom in vodstvom reprezentance, pogrešal južnokorejskega zvezdnika Son Heung Mina, Atalanta from Bergama, brez iraškega branilca Alia Adnana, Marseille brez Japonca Hirokija Sakaiya, berlin Hertha brez Avstralca Mathewa Leckieja Augsburg pogreša dva Južna Korejca (She dong won in Koo and Cheol), Sevilla Betis Japonca Takashiya Inuya, Newcastle, United States Ki Sung Yuenga in japonca Yoshinoria Mutoha, Werder Japonca Yuya Osaka, Southampton Japonca Mayo Yoshido, Celtic Avstralca Toma Rogica, Getafe Japonca Gakuja Shibasakiya Brighton & Hove Albion ventures Mathewa Ryana
Avstral, azijski pokal "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/83/28/5638f16ee5da58457f20-avstralija-azijski-pokal.jpegSportyAzijsko prvenstvo tudi v luchi vrste političnih problemov


Well, there are 24 teams in the tournament, so it's racing in front of the squad. At the end of the competition, we have 16 representatives.

Skupina A:

Lestvic's squad A:

Skupina B:

Lestvick's squad B:

Skupina C:

Lestvick's squad C:

Skupina D:

Lestvic's squad D:

Skupina E:

Lestvica squad E:

Skupina F:

Lestvica squad F:


Source link